Självmedkänsla och Famljekonstellationer

Självmedkänsla
och
Famljekonstellationer

16 – 23 april 2020 på KRETA

Charlotte Palmgren – dipl. psykosyntesterapeut, systemisk familjeterapeut och ledare av Svenska Hellinger Institutet.

Platser kvar!

”Att omfamna dig själv med värme och medkänsla är en stor gåva du inte bara ger till dig själv utan också till alla andra och världen!”

Under kursveckan tittar vi närmre på självmedkänslan. Den hjälper dig att bli din egen bästa vän i ditt vuxna liv. Vår självkänsla är grunden för våra livsupplevelser och bygger på anknytningen till våra föräldrar. Hur vår självkänsla är visar sig främst i våra nära relationer med partners och barn, vänner och i arbetslivet. Med en stärkt självkänsla och förmåga att känna självmedkänsla är vi bättre rustade att möta livets motgångar.

Vi kommer att använda metoden Familjekonstellationer *) för att uppnå en bättre självmedkänsla och en mer kärleksfull relation till dig själv och andra. Du kommer att få hjälp att utforska beteenden, känslor och mönster på ett annorlunda sätt och delta i gestaltande konstellationer som belyser ditt familjesystem och för att se dina livsmönster i ett större sammanhang.  Vi arbetar erfarenhetsbaserat och upplevelseinriktat med övningar och delande.

*) Läs mer om metoden och Bert Hellinger, grundare av Familjekonstellationer, på hemsidan Svenska Hellingerinstitutet.se
Där finns också videos med föredrag och intervjuer. Se även FB-sidan med samma namn.

Kursupplägg.

-Kursen omfattar 5 dagar, fredag-tisdag, med morgon och eftermiddagspass.

-Morgonpass kl. 9-12, eftermiddagspass 17-18.00. I pausen finns utrymme för bad, vila, vandring.

-Under en av dagarna besöker vi resterna av  Asklepiostempletpå plats och hör berättelsen om dess antika helandekult och drömterapi. Ciceron och lokalkännare är Ann-Sofie Noryd/Lendasoasen.

-Onsdagen disponeras fritt fram till kl. 17.00 då det blir en timmes samling före middag och inför avresan på torsdagen.

Minimum 8 deltagare , maximum 20 deltagare.——————————————

Kursledare:Charlotte Palmgren, psykosyntesterapeut

Charlotte Palmgren – dipl. psykosyntesterapeut, med särskilt intresse för anknytningsteorier och neuropsykologi, har studerat Bert Hellingers familjesystematiska terapi och har använt  metoden Familjekonstellationer i sin verksamhet i tjugo år. Läs mer >>

Charlotte är grundare av Svenska Hellinger Institutet i Sverige och leder dess föredrags- och kursverksamhet.
Litteratur av Charlotte Palmgren:
Om du visste hur mycket jag älskar dig! – om kärlekens kraft i familjerelationer och Under ytan – berättelser ur verkliga livet utifrån ett familjesystematiskt perspektiv.

 

Några deltagarröster från Charlottes tidigare kurser:

– Det är lätt att känna sig trygg med en sådan inkännande och pedagogisk ledare som dig. /Maja
– Du leder alla på ett professionellt och ödmjukt sätt fram till en kärleksfull lösning. /Mirro
Charlotte har en ovanligt god lyhördhet för vad i systemet som behöver lyftas fram för att underlätta processen. /Björn Christensen, leg. psykolog

Kurspris

Kursavgiften är 7000kr + moms (totalt 8750kr) varav 2000 kr i anmälningsavgift. Det ingår 5 dagars kurs, logi i enkelrum, sju övernattningar, transfer t o r Heraklion, välkomst- och avslutningsmiddag samt besök i det antika Asklepiostemplet på plats.

Anmälningsavgift om 2000kr betalas in i samband med anmälningstillfälletplusgiro 1125687-2. Resterande kursavgift ska vara oss tillhanda 10 mars 2020.

Anmälningsavgift återbetalas endast mot uppvisande av sjukskrivningsintyg och minus 5% i administrationskostnad om avbeställning sker mer är 40 dagar innan avresa. I övrigt tillämpar Lendasoasen Konsumentsverkets Allmänna resevillkor.

Boende.

Vi bor på familjära hotell, alla rum har tillgång till uteplats, badrum, kylskåp, vattenkokare med möjlighet att iordningställa enkel frukost på rummet eller i gemensamt kök (frukost ingår ej). Läs mer om orten och boende HÄR. Lendas har två minimarket och ett tiotal tavernor som serverar god grekisk husmanskost.

Flygresa

Flygresa bokas på egen hand till Heraklion (Obs ej till Chania!). Vi rekommenderar direktflyg med Vingresor. Kontakta info@lendasoasen.se för råd och hjälp. Boka inte resa förrän kursstart är bekräftad.

 

Information

Ann-Sofie Noryd, info@lendasoasen.se
0763-755070 www.lendasoasen.se

ANMÄL dig här

Sista anmälningsdag – tills kursen är full!

 

 

 slide001

 Lendas har fått sitt namn av den stora Lejonklippan i väster, som skyddar den lugna hamnen.
Hit reste människor under antiken för att dricka brunn och få läkedom i Asklepiostemplet. Resterna av templet syns fortfarande i sluttningen bakom byn och vattnet kommer från samma källa nu som då.