Yoga och Skapande för Livsglädje och Livskraft

 

3-10 maj 2015                                                    (Inställd)

 

Längtar Du efter glädje och kraft? Längtar Du efter tillit, närvaro och kreativitet?

 

Här är veckan för dig som vill skriva, måla, yoga och meditera, vila och bada. Nyfiket utforska vad det är att vara Du, träna på medveten närvaro utifrån ett icke värderande förhållningssätt. Vår erfarenhet säger att den här veckan passar speciellt bra för dig som arbetar med många relationer till andra. Den här veckan får du vara i relation till dig själv och vila i den väv som programmet utgör.

Innehåll

Vi varvar kundaliniyoga, meditation och Skapande. Varje dag har ett tema och du väljer det som passar dig just den dagen. Yogan består av mjuka, enkla rörelser med fokus på andningen (du behöver inte ha gjort någon yoga innan för att kunna vara med). Skapandet rör sig mellan ord och bild, vi tar del av myter och symboler och låter oss inspireras av platsen Lendas historia, kultur och nutid. Det finns gott om tid för vila och bad, att vara själv och tillsammans.

Kursupplägg

Kursdagar är måndag – fredag. Varje dag inleds med yoga och meditation. Efter frukost följer olika skapande aktiviteter fram till lunch. Vi tar en längre lunchpaus då de finns gott om tid att äta, bada eller vila. Senare under eftermiddagen samlas vi igen för mer skapande och delning. Varje dag avslutas med yoga och meditation för att integrera dagens intryck. Lördag disponeras fritt och söndag är resdag.

Kursledare

Anna Swärd

Anna Swärd

Jean Christian Jacobsen

Jean Christian Jacobsen

Anna Swärd är certifierad kundaliniyogalärare, zencoach och rosenterapeut. Annas yogaelever brukar säga att hon är tydlig, varm och inkännande.

Läs mer på Annas hemsida www.annasward.se

 Jean Christian Jacobsen är uttryckande konstterapeut och ledarskapsutvecklare. Jean Christian är entusiasmerande och får ofta deltagare att känna  sig trygga,sedda och respekterade.

 www.stillhetskapande.se

 

 

 

Några deltagarröster

  • Som balsam för en stressad orolig själ. 
  •  En påfyllnad av energi och medveten närvaro.
  • Allt blev en perfekt syntes: Det vackra, enkla Lendas med vänliga människor, solen, havet,  vågorna, soluppgångarna, aktiviteterna, gemenskapen i gruppen, tystnaden…
  • Jag är överraskad över hur yogan befruktar Skapandet. 
  • En resa in i mig själv och till livet. 
  • Ambitiösa och prestigelösa ledare och generöst program.
  • Jag andas djupare och känner mer lugn och glädje.

Kursavgift och information

7 900 kr inklusive boende i trevliga enkelrum med kokmöjlighet, transfer från flygplatsen Heraklion på Kreta till Lendas, välkomst- och avskedsmiddag samt guidning. Anmälningsavgift om 2000kr betalas en månad efter anmälningstillfället på plusgiro 1125687-2. Resterande kursavgift ska vara oss tillhanda 7 april 2015.

Anmälningsavgift återbetalas endast mot uppvisande av sjukskrivningsintyg och – 5% admin om avbeställning sker mer är 30 dagar innan avresa. I övrigt tillämpar Lendasoasen Konsumentsverkets Allmänna resevillkor.

Boende.

Vi bor på familjära hotell, alla rum har egen uteplats, badrum och enkel köksutrustning (frukost ingår ej. Läs mer om orten och boendet HÄR.

Flygresa

Flygresa bokas på egen hand till Heraklion genom valfri sökmotor t ex www.skyscanner.se . Kontakta Lendasoasen för råd och tips. Boka inte flygresa förrän kursstart är bekräftad,

Kontakta Ann-Sofie Noryd för mer information och frågor på  info@lendasoasen.se eller tel. 0763-755 070.

Sista anmälningsdag 15 februari 2015.

Anmäl här

Betala anmälningsavgift 2 000 kr på pg 1125687-2 före den 15 februari så får du 500 kr i rabatt.

collage

 

Lendas har fått sitt namn av den stora Lejonklippan i väster som skyddar den lugna hamnen. Hit reste människor under antiken för att dricka brunn och få läkedom i Asklepiostemplet. Resterna av templet syns fortfarande i sluttningen bakom byn och vattnet kommer från samma källa nu som då.

Paulus tog skydd efter svåra stormar utanför Kretas sydkust bakom en av grannbyarnas klippberg. Kali Lemens heter byn som betyder ’de goda hamnarna’.