Att leda med kärlek

4 – 11 oktober 2018 Lendas, Kreta                       Boka-tidig-rabatt 500kr före 30 maj!

En utbildning i altruistiskt ledarskap
__________________________

Carina Livh – organisations- och ledarskapskonsult
Anna Dahlman – yogainstruktör och stresshanterare

———————————————————————————————————–
Detta är en kurs för dig som har en ledande funktion och vill öka din förmåga till ett mer kärleksfullt ledarskap. Tillsammans utforskar vi vad det innebär att vara en ledare med en tydlig kärleksfull intention. Med medvetenhet och närvaro som grund och genom både teori, dialog och fysiska övningar kommer du att få en tydligare bild av vad kärleksfullt ledarskap innebär för dig, dina medarbetare och din organisation.

—————————-

Om innehållet

Under kursen kommer vi bland annat att ta upp följande frågor:
• Vad är altruistisk kärlek och vad betyder det för mig i min ledarroll?
• Hur skapar jag en kärleksfull kultur i min organisation?
• Kan jag älska också de medarbetare som jag upplever som besvärliga?
• Hur hanterar jag konflikter som kärleksfull ledare?
• Hur kan jag ha mitt hjärta med vid beslutsfattande?

Vi arbetar i processer utifrån gestaltteori och metod samt med yoga och meditation. Formen för lärandet bygger på att varva teori, upplevelse- och erfarenhetsbaserat lärande med reflektion, stillhet och rörelse. Dagarna kommer även att ge utrymme för egen reflektion samt att utforska och stödja varandra i mindre grupper. Du behöver vara beredd på att se och reflektera över dig själv, dina reaktioner och ditt agerande i olika situationer och ha en vilja att utforska dig själv både i samspel med andra och i stillhet.

Upplägg

Dagarna är uppdelade i ett förmiddagspass 9.00 – 12.00, en längre paus för lunch och bad då det är varmt, och ett eftermiddagspass 16.00 – 19.00. Vi startar morgnarna med yoga och meditation, ingen tidigare erfarenhet behövs.
En förmiddag vandrar vi tillsammans över Lejonklippans rygg. En dag är ledig för valfria aktiviteter.

Om oss

Carina Livh har arbetat som konsult med ledarskap och organisationsutveckling i över 20 år och använder sin långa erfarenhet till att stödja förändring i både privat och offentlig sektor. Hon har en Master of Science inom Gestalt i Organisationer, genomförd på Gestaltakademin i Skandinavien/Derby University UK, där hon idag är verksam som examinator.

Anna Dahlman arbetar som yogalärare och akupressör och har 15 års erfarenhet av att stödja individer i personlig utveckling och stresshantering. Anna är en av grundarna till Earevolution som hjälper företag att hantera stress och utmattning.
Länkar till våra hemsidor och gestaltterapi
http://gestaltakademin.se, annadahlman.se, earevolution.se 

Kurspris

Kursavgiften är 7.500 kr exkl 25% moms, varav 2000 kr i anmälningsavgift. Då ingår 5 dagars kurs, logi i enkelrum, sju övernattningar, transfer, samt välkomst- och avslutningsmiddag. Boka-tidigt-rabatt 500kr före 30 maj.

Anmälningsavgift om 2000 kr betalas i samband med anmälningstillfället plusgiro 1125687-2. Resterande kursavgift ska vara oss tillhanda 25 aug 2018.

Anmälningsavgift återbetalas endast mot uppvisande av sjukskrivningsintyg och – 5% administrationskostnad om avbeställning sker mer är 30 dagar innan avresa. I övrigt tillämpar Lendasoasen Konsumentsverkets Allmänna resevillkor.

Boende

Vi bor på familjära hotell bl a Hotel Lendas, alla rum har uteplats, egen ingång, badrum, kylskåp och tillgång till enkel köksutrustning där man kan tillreda sitt morgonkaffe/te (frukost ingår ej). Läs mer om orten och boende HÄR. Lendas har två minimarket och ett tiotal tavernor som serverar god grekisk husmanskost.

Flygresa

Flygresa bokas på egen hand till Heraklion. Vi rekommenderar direktflyg med Vingresor. Det finns också andra flygmöjligheter med reguljärflyg, då med byte t ex sök hos Skyscanner. Kontakta info@lendasoasen.se för råd och hjälp. Boka inte resa förrän kursstart är bekräftad.

Mer information

Ann-Sofie Noryd info@lendasoasen.se 0763-75 50 70, Anna Dahlman anna@annadahlman.se,  0706806043, Carina Livh carina@livhutveckling.se, 0727-282520.

ANMÄLAN – här!—-500kr rabatt – före 30 maj

Sista anmälningsdag 30 maj!

Folder för utskrift –Att leda med kärlek –