Mindfulnesskör

-utforska mötet mellan mindfulness och körsång
30 april – 7 maj 2020                           Iställd på grund av sjukdom.

Vill du stå på intresselista till nästa år? Anmäl dig till info@lendasoasen.se

Cecilia Åslund – körledare och sångpedagog
Malin Rosén – yoga/breathworkslärare

hav-och-lejontassimg_0051

———————————————————————————————————————-

Är du nyfiken på mindfulness och körsång och hur de tillsammans stärker varandra?Att skapa en Mindfulnesskör tillsammans med Malin och Cecilia är en blandning av lek och allvar – en upptäcktsresa in i koppen, medvetandet och det gemensamt mänskliga.Med hjälp av körsång, meditation och samvaro bygger vi ett rum där alla får plats att vara sig själva.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av varken mindfulness eller körsång, bara din längtan efter att vara i din kropp och uttrycka dig själv – resten sköter oxytocin- och dopaminstormen vi sätter igång! Malin Rosén och Cecilia Åslund är två proffsiga pedagoger som helhjärtat älskar sina respektive verksamhetsområden. De har en stor förmåga att leda personer ut ur komfortzonen och skapa modiga möten och trygga grupper tillsammans. Deras gemensamma undervisning präglas av energi, glädje och kontakt.

Välkommen att vila och leka, att känna djupt och skratta högt med oss!

 

Ur programmet:

Under kursen får du bland annat ta del av:
– Leka med sångteknik & stämsång
– Testa olika sångstilar & genrer
– Utforska rösten i kroppen – hur andning, hållning och kroppsnärvaro stärker din sång
– Göra övningar i Mindfulness & Compassion
– Ta del av grundläggande mindfulnessteori & fördjupning av medkänsla/ självmedkänsla – kunskap om hur hjärnan, kroppen och sinnet samverkar
– Vila djupt in i kroppen med hjälp av enkel yoga och kroppsmedvetenhet.
– Sjunga riktigt bra pop !

Kursledare

Cecilia Åslund (hö) har musiklärarutbildningen med inriktning körledning och sångpedagogik vid Musikhögskolan i Malmö. Har
bl a jobbat som musikklasslärare, sång- och ensemblelärare, körledare i flertalet körer, arbetat som inspicient för Radiokören på Sveriges Radio och med körsång som företagsevent.
Sedan februari 2008 arbetar hon heltid i med sin firma Sångbolaget och är drivande i körverksamheten.
Malin Rosén är certifierad Breathworkslärare och utbildad yogalärare
och van att leda både kurser och retreater.
Har praktiserat mindfulness och meditation
sedan 2002 och är erfaren lärare inom området
Arbetar sedan 2009 med Medvetet Liv:s verksamheter
som handledare för psykologer och
mindfulnesslärare, med patienter på vårdcentral,
med personalgrupper.

————————————————————————————————————————–

Kurslokal under bougainvillean på hotell Irinilendas-strand-sta%cc%8aende-img_0008-1DSC_7978

Här bor vi!

 

 

 

 ——————————————————-

 

—————————————————————————————————————
Kurspris

Kursavgiften är totalt 8700 kr inkl. moms varav 2000 kr i anmälningsavgift. Boka-tidigt-rabatt 500kr före 15 dec. Då ingår 5 dagars kurs, logi i enkelrum, sju övernattningar, transfer, samt välkomst- och avlutningsmiddagar.

Anmälningsavgift om 2000kr betalas i samband med anmälningstillfälletplusgiro 1125687-2. Resterande kursavgift ska vara oss tillhanda 2 april 2019.

Anmälningsavgift återbetalas endast mot uppvisande av sjukskrivningsintyg och – 5% administrationskostnad om avbeställning sker mer är 40 dagar innan avresa. I övrigt tillämpar Lendasoasen Konsumentsverkets Allmänna resevillkor.

Boende.

Vi bor på familjära hotell, alla rum har uteplats, egen ingång, badrum, kylskåp med enkel utrustning där man kan tillreda enkel frukost (frukost ingår ej). Läs mer om orten och boende HÄR. Lendas har två minimarket och ett tiotal tavernor som serverar god grekisk husmanskost.

Flygresa

Flygresa bokas på egen hand till Heraklion. Vi rekommenderar direktflyg med Vingresor. Det finns också andra flygmöjligheter med reguljärflyg, då med byte t ex sök hos Skyscanner. Kontakta info@lendasoasen.se för råd och hjälp. Boka inte resa förrän kursstart är bekräftad.

 

Information

Ann-Sofie Noryd, info@lendasoasen.se
0763-755070 www.lendasoasen.se

Folder för utskrift –under uppdatering.

OCD-lejonSista anmälningsdag – 31 jan eller när kursen är full !

Till>> ANMÄLAN

Lendas är en unik liten plats på södra Kreta. Hit reste människor under antiken för att dricka brunn och rekreera sig i Asklepiostemplet. Ruinerna finns kvar och vattnet kommer från samma källa nu som då. Idag lever byn på sin förhållandevis stillsamma turism. Säsongen sträcker sig ända in i oktobers eftervärme.