Yoga och skapande

 

 

9 -16 oktober 2014 i Lendas, Kreta                                     PLATSER KVAR!

 

 

En kursvecka för dig som vill öka din livsglädje och livskraft. Vi tränar medveten närvaro genom kundaliniyoga och kreativt skapande i en vacker och rofylld miljö som stimulerar alla dina sinnen.

 

 

 

Syfte

  • lära mer om och pröva olika kreativa uttrycksformer
  • lära mer om och utöva kundaliniyoga och meditation
  • undersöka hur kombinationen yoga och skapande kan göra skillnad i ditt liv
  • att öka din livsglädje och livskraft


Kursinnehåll

Varje dag börjar med kundaliniyoga och meditation. Enkla, kraftfulla verktyg som ger en djup inre kontakt med det som är läkande, kraftfullt och levande i dig. Yogan förenar andetag och rörelse, det yttre med det inre, kroppen och själen.

Efter yogan fortsätter vi, med lugn och närvaro i kropp och sinnen, att närma oss olika teman och uttrycksformer. Med hjälp av olika sätt att skapa ges du möjlighet att själv och tillsammans ge form åt det som vill bli till.  Ett viktigt inslag är dagliga delnings- och reflektionsrundor. Om det finns önskemål kan vi också erbjuda individuella samtal under veckan. Vi avslutar dagen med yoga och meditation för att integrera dagens intryck.

Mellan yoga- och skapandepassen finns gott om egen tid för vila, bad, upptäckter och möte med platsen och Lendasborna. En dag vandrar vi i tystnad över bergen. Vi startar med välkomstmiddag torsdag kväll. Kursen börjar fredag 10 okt. Torsdag är resdag.

Kursledare

är Anna Swärd och Jean Christian Jacobsen.  De arbetar tillsammans med verksamheten Stillhet och skapande.annasward

                     JC                         Anna Swärd är certifierad kundaliniyogalärare, rosenterapeut, zencoach och samtalsterapeut i psykosyntes. Hon arbetar utifrån en djupt känd kärlek och respekt till livet och skapelsen. Anna är också drivit egen bokhandel, är utbildad ekonom och har lång erfarenhet av att leda grupper. Mer om Annas verksamhet kan du läsa på www.annasward.se

Jean Christian Jacobsen har 25 års erfarenhet av ledarskap, samarbete och kommunikation. Dessutom är han uttryckande konstterapeut (expressive art therapy) för individ och grupp. Han är omtyckt som personlig vägledare, coach samt skapar närvaro och energi genom sin person.

 

 

Boende

Vi bor i enkelrum i familjära, mindre hotell. Alla rum med egen ingång med uteplats, dusch/toalett, lakan, kokmöjlighet och kylskåp (frukost ingår ej).

Pris

7500 kr inklusive moms. I priset ingår kurskostnad, hotell, transfer samt välkomst- och avslutningsmiddag.

Flygresan bokar var och en själv till Heraklion på Kreta. Vi rekommendera Vingresors direktflyg från Arlanda.

Anmälningsavgift: 2000 kr, ingår i avgiften, betalas till plusgiro 1125687-2. Din plats är garanterad först när anmälningsavgiften är betald.

Information

Ann-Sofie Noryd, info@lendasoasen.se

0763-755070 www.lendasoasen.se

 

ANMÄLAN Klicka här

PDF för utskrift

Anmälan sker kontinuerligt tills kursen är full!

Lendaslejonet bild

 

Lendas har fått sitt namn av den stora Lejonklippan i väster som skyddar den lugna hamnen. Hit reste människor under antiken för att dricka brunn och få läkedom i Asklepiostemplet. Resterna av templet syns fortfarande i sluttningen bakom byn och vattnet kommer från samma källa nu som då.

Varmt välkomna!