OM LENDASOASEN

Casa Doria 3 DSC_3489

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej,

jag heter Ann-Sofie Noryd  och det är jag som driver LendasOasen.

Jag har min bakgrund inom kultur och skola. Har frilansat som skådespelare, regissör och pedagog, varit projektledare för teaterprojekt för arbetslösa och producerat för dans och teater.

I min ungdom arbetade jag några år som platsansvarig reseledare i Alperna
och i Jugoslavien vilket lärde mig mycket om människor och hur man integrerar med en annan kultur på ett annat språk. Sedan några år tillbaka är jag och också vandringsledare, mindfulnessinstruktör och teatermasktillverkare.

Jag kom till Lendas 1995 och blev fångad av bergen, havet, den ständigt klarblåa himlen, människorna och den genuina atmosfären och har sen dess återvänt varje år. Jag har lärt känna människorna och deras omgivningar, fascinerats av antikens Asklepioskult i templet ovanför byn och räknar nu Lendas som en självklar plats i mitt liv.

Och jag delar gärna med mig…

2008 startade jag Lendasoasen och sedan dess har jag fortsatt med kurser och vandringar vår och höst med varierande teman.

I 20 år har jag varit verksam inom Svenska Kulturcentrets Lendas/Kretas sommarkursverksamhet, både som platsansvarig och som kursledare i masktillverkning för teater. Nu ger jag kursen ’Upptäck mer av Lendas’. Välkomna!

____________________

 Följ mig gärna på Facebook!