Fördjupa din självkännedom

med Genpo Roshis Big Mind-process

The One Mind Workshop

25 sep – 2 okt 2014 på Kreta

under ledning av leg psykoterapeut Dan Landgré.

 

Kursen vänder sig till dig som vill fördjupa din självkännedom, få kontakt med de djupaste delarna av dig själv och hitta en väg till att få frid i själen.

 

HorisontKursinnehåll

Big Mind-processen bygger på en kombination av zenbuddhistisk filosofi och Voice Dialogue (se bigmind.org).
Vi arbetar i grupp och individuellt i masterclass-form. Meditation med fokus på andning och medveten närvaro ingår. Under processens gång ger vi röst åt olika delar av självet. Det kan handla om att lyfta upp sådant som har trängts undan av olika anledningar och om att se delar av personligheten som aldrig tidigare gjorts medvetna. Sammantaget leder processen till en fördjupad självkännedom och till ett accepterande och bejakande av sig själv.

 

Kursledare och upplägg

dan07Dan Landgré är leg. psykolog och leg. psykoterapeut och har varit zen-student sedan början av 80-talet. Dan har studerat Big Mind-processen sedan 2003 och är elev till Genpo Roshi.

Kursen omfattar 5 dagar, 9 – 12.00 paus 17 – 19.30. I pausen får du tid till sol, bad och enskild reflektion.

Plats

Lendas är en liten fiskeby på södra Kreta. Hit reste människor redan under antiken för att söka läkedom i Asklepiostemplet, dricka brunn och få rekreation. Rester av templet finns kvar och vattnet kommer från samma källa nu som då. Idag lever byn på sin förhållandevis stillsamma turism vars säsong sträcker sig ända in i oktobers eftervärme.

 

Kurskostnad

Pris  7210 kr, inklusive hotell i enkelrum med kokmöjlighet, transfer, kursledning, lokalguide, välkomst- och avslutningsmiddag. Anmälningsavgift om 2000 kr inbetalas 30 dagar efter registrerad anmälan på plusgiro 1125687-2.  Din plats är garanterad först när anmälningsavgiften är inbetald.

Flygresa bokar du själv genom Vingresor tor-tors till Heraklion på Kreta

Mer information

Ann-Sofie Noryd, tel. 0763-75 50 70 eller info@lendasoasen.se

Sista anmälningsdag 15 juni 2014.

Pdf för utskrift

 

ANMÄLAN Klicka här