Skriv och YOGA– Yoga och SKRIV

11-18 maj 2014 i Lendas, Kreta

                                              Sista minuten – 1000kr RABATT !

En kurs för Dig som är nyfiken på vad kombinationen yoga-skrivande kan ge Dig. Du kanske redan skriver och längtar efter att yoga, eller du som yogar och längtar efter att börja skriva. En kurs även för dig som vill pröva något helt nytt.

En plats för rekreation Syfte

– Lära dig om och pröva olika tekniker som stimulerar ditt skrivande

– Lära dig om kundaliniyogans enkla och kraftfulla vägar till ett liv i djupare kontakt med dig själv

– Undersöka hur kombinationen yoga och skrivande påverkar ditt personliga uttryck och ökar din  självkännedom

Kursen varvar yogaövningar med övningar i skrivande för att låta dessa berika varandra. Alla övningar sker i acceptans och utan bedömningar. Vi undersöker och låter frågorna vara levande. I kombinationen möts vi som både skapade och skapande varelser. Du får träna på att släppa taget och bjuda in det som helar, läker och berikar.

 

Ur programmet

Varje dag har ett tema och är upplagd med olika övningar, som varvas med egen tid – för skrivande, meditation, vandringar, sol och bad och annan rekreation.  Två av dagarna har du möjlighet att vara i tystnad och göra längre vandringar i Lendas vackra naturomgivningar. Lendas erbjuder ett levande och historiskt kulturliv och är en gammal plats för helande.

Yogan förenar andetag och rörelse, det inre och det yttre. Andningen ger dig ny energi och djup avspänning och vi använder enkla, kraftfulla övningar.

Skrivandet ger din kreativitet utrymme och undersöker vad som är sant, meningsfullt och viktigt för dig. Du behöver inte ha några förkunskaper eller någon vana för att låta fantasin få vingar.

 

Kursledarna

yogaAnna Swärd arbetar som kundaliniyogalärare, zencoach och rosenterapeut. Hon började med kundaliniyoga 2009 efter en tid av utbrändhet. Som yogalärare drar hon nytta av hela sin livserfarenhet och existentiella frågor har blivit ett av Annas största intressen. Hon använder gärna olika kreativa uttryck för att undersöka och reflektera över vad det är att vara människa. www.annasward.se

Hanna Nyberg är präst sedan 15 år och har också utvecklat skrivandet som en viktig del i livet. Hanna har förkovrat sig i författarskola och har lett skrivkurser med Barbara Voors. Hanna driver också företaget Kreativ ledning som förenar hennes två stora fokus: kreativitet och ledarskap: konsten att göra något möjlig och att låta det som förut inte fanns bli till. www.kreativledning.se

Ann-Sofie Noryd är arrangör i Lendas sedan många år och fungerar som lokalguide och vandringsledare på plats.

 

Praktiskt

Boende
Vi bor i enkelrum i familjära, mindre hotell. Alla rum med egen ingång med uteplats, dusch/toalett, lakan, kokmöjlighet och kylskåp.

Kostnad
7 500kr inkl moms,fem kursdagar, anmälningsavgift, hotell i enkelrum,  transfer, välkomst- och avslutningsmiddag. Anmälningsavgift 2000kr betalas senast 30 dagar efter anmälan registrerats på plusgiro 1125687-2.  Din plats är garanterad först när anmälningsavgiften är betald.

Flyg
Flygresan bokar var och en själv till Heraklion på Kreta. Obs! Boka inte förrän resan är bekräftad. Vi hjälper gärna till med tips angående flygresan. Kontakta oss se nedan eller klicka här.

Information
Ann-Sofie Noryd, tel. 0763-755070, info@lendasoasen.se

Anmälningsavgift: 2 000 kr, ingår i avgiften, betalas senast 15 februari.


Sista anmälningsdag 15 feb 2014.


ANMÄLAN
Klicka här

Pdf-för utskrift